VIP Training – doen wat jij wilt en zijn wie jij bent!

Tijdens de VIP training gaan we de diepte in. Drie uur lang gaan wij samen aan de slag met het loslaten van ballast en negatieve overtuigingen die jou weerhouden om te doen wat jij wil en te zijn wie jij bent. We gaan werken aan jouw fysieke en mentale gezondheid.

Jou een spiegel voorhouden, eerlijk zijn, de diepte ingaan. En je leren oude ballast en negatieve, belemmerende overtuigingen los te laten, dat is mijn kracht. Ik daag je uit om echt naar jezelf te kijken en ik help je bij jouw pijn. We maken een duidelijk, praktisch en meteen toepasbaar actieplan. Ik ben jouw coach, sta naast je, help je zonder oordelen en zet je aan tot actie.

Tijdens mijn trainingen voer ik je mee naar jouw diepste verlangens, ik leer je HOE jij oude ballast en overtuigingen loslaat. HOE je omgaat met de mensen om je heen en hoe jij op JOUW catwalk stapt en daar blijft!

Ik ben expert in luisteren en HOOR wat jij echt wil zeggen. Kijk naar je, heb alle aandacht voor jou, voel met je mee, hoor jouw onuitgesproken woorden en daag je, op een positieve wijze uit anders naar jezelf te gaan kijken. Ik prikkel je en geef je de kennis die jij nodig hebt om te gaan staan voor wie jij bent. Ook laat ik je voelen waar het werkelijk om draait: ZIJN wie jij bent! Jezelf laten zien, stralend en zelfverzekerd en vol passie jouw bedrijf tot een succes maken. Want jouw bedrijf ben jij!

Het worden 3 uur die jouw leven positief zullen veranderen. Jij gaat naar huis met een praktisch plan van aanpak, een hoofd vol inspiratie en een hart vol motivatie om alles uit jouw leven te halen.

Na deze training weet jij wat jouw belemmerende overtuigingen zijn die je weerhouden te doen wat jij wilt en te zijn wie jij bent.

Ook weet je hoe jij;

  • Omgaat met jouw innerlijke saboteurs en hoe jij deze op liefdevolle wijze kunt helen
  • Jij jouw gekwetste stukken herkent en gaat accepteren
  • Ballast en belemmerende overtuigingen los kunt laten
  • Je omgaat met de mensen om je heen die een mening of oordeel hebben
  • Gaat staan voor wie jij bent
  • Jouw lichaamshouding inzet als kracht
  • De blik in je ogen aanpast
  • Jouw dromen, wensen en verlangens uit kan laten komen

Je krijgt meer energie, meer levensvreugde en je gezondheid wordt positief beïnvloedt. Je houding en de blik in je ogen veranderen waardoor je een zelfbewuste en krachtige uitstraling krijgt. Waardoor mensen om je heen anders (met meer respect) op je zullen reageren. Niet arrogant maar bewust van wat jij kunt bereiken met jouw eigen fysieke en mentale kracht.

Deze training wordt gehouden op een mooie locatie in Hellevoetsluis en is inclusief koffie/thee en een gezonde lunch. De kosten bedragen € 289,=  voor 3 uur met mij als coach helemaal voor jezelf alleen waarbij jij centraal staat. Je krijgt een plan van aanpak mee en informatie waarmee jij de rest van je leven aan de slag kunt. 

Je hebt altijd een keuze… welke keuze maak jij?

Vandaag een VIP moment gehad met Miranda de Groote. Wauw zo de moeite waard! Veel inzichten, eye-openers en nieuwe plannen gesmeed voor 2019. Mijn agenda op een andere manier inplannen en gerichter gaan werken. Weet nu al dat dit veel meer gaat opleveren😃 Miranda bedankt!

Gerda Vd Klundert-Poelstra

Totalshape4you

Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Wil je mentaal en fysiek aan de slag? Wellicht is de Fysieke- en mentale weerbaarheidstrainingen interessant voor jou.

Share This