Ben je helemaal klaar met roken?

Wil je je vrijheid terug en niet meer afhankelijk zijn van een sigaret en af en toe naar buiten glippen om te “moeten” roken.  Wil jij mijn begeleiding, een schouder om uit te janken (want stoppen met roken is heftig!), een schop onder je kont als het nodig is en iemand die je echt begrijpt tijdens een moeilijk moment?  Kom maar op!

 

Samen gaan we voor een rookvrij leven!

Na de 1e afspraak hebben we 3 maanden de tijd om het traject af te ronden. Geen haast dus, maar we maken wel samen een actieplan. Tijdens de 1e afspraak kunnen we een stopdatum bepalen en heb jij tijd om daar naar toe te leven. Het traject bestaat uit totaal 4 sessies van een half uur.

 

Alle behandelingen staan onder medisch toezicht van een arts van Medipro.

Sinds 1 januari 2018 ben ik aangesloten bij Medipro als Stoppen met Roken Coach. In mijn praktijk werk ik aan de complete gezondheid van mijn cliënten en nu kan ik ook mensen ondersteunen en begeleiden bij het stoppen met roken. 

Veel zorgverzekeraars vergoeden deze persoonlijke coaching (eventueel in combinatie met nicotinevervangers of medicijnen) vanuit de basisverzekering. Of je van de nicotinevervangers of medicatie gebruik maakt is jouw eigen keuze.

Wil je het samen met andere, familie of vrienden doen of via je werkgever? Ook dat is mogelijk. Vanaf 8 personen kom ik op locatie (regio Voorne-Putten). Veel bedrijven in de regio maken hier al gebruik van!

Wil je meer informatie of eerste even contact?  Dat kan! Bel me op 06-133 68 699 of mail me op info@mirandadegroote.nl of m.degroote@medipro.nl

Logo RVG met fondsen

 

logo-medipro

Share This