Soms denk ik….. gebeurt dit echt?
Een journalist die mij belt om een stuk te mogen schrijven in de krant.

Lees hier het interview….

Jeetje wat een transformatie heb ik doorgemaakt de laatste jaren.
Van grijze muis naar succesvolle zakenvrouw… ik moet mezelf echt af en toe even knijpen hoor.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen stralend op hun CATWALK te laten lopen vol zelfvertrouwen zodat ze zich goed voelen precies zoals ze zijn.

Mission very possible https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fc5/1.5/16/1f4aa.png

Want is dat niet waar het om draait in het leven? Dat je mag ZIJN wie je bent.

Ik wil dat jij met een twinkeling in jouw ogen de wereld inkijkt en zegt: THIS IS ME!
Loop op JOUW pad en doe de dingen waar jij blij van wordt. Voel je verlangens en jaag je dromen na.

Net zoals ik nu zeg: THAT’s MI en ik durf zichtbaar te zijn.
Ik post dit bericht vanuit mijn hart en mijn passie en ben megatrots op wat ik heb bereikt. En het mooie is dat ik heel veel lieve en positieve mensen om me heen heb die me begrijpen en zien wie ik echt ben.
En de mensen die een andere mening hebben, dat is prima en respecteer ik maar ik laat me daar niet (meer) door leiden.

Oh oh wat heb ik oude pijnen en onzekerheid losgelaten en jeetje wat heb ik getwijfeld, pijn gevoeld, mezelf laten leiden door de mening van anderen MAAR iets in mij wist dat ik het ging fixen… iets in mij wist dat ik een succesvolle praktijk zou hebben en mensen mocht gaan helpen met hun struggles en onzekerheid.

En nu hoor ik van mijn cliënten hoe fijn ze het vinden dat ik echt luister, dat ze herkenning zien in mijn ogen en ik ze echt begrijp en het allerbelangrijkste: dat ik mijn cliënten echt kan helpen de transformatie te maken die zij zo graag willen.
Dat ontroerd me en maakt me zo dankbaar.

Ik ben de leefstijlcoach die ik altijd al diep van binnen heb gevoeld en NU ik het ben maakt mijn hart regelmatig een sprongetje van blijdschap.

Wil jij ook jouw dromen waar maken maar weet je even niet hoe?
Bel me dan eens voor een gratis kennismakingsgesprek en laat jezelf verbazen hoe sterk jij bent!

Liefs,
Miranda

Share This