Wat ben ik super blij met de hulp van Miranda Kleijweg een super coach. !! Zo’n lieve en positieve vrouw.

Echt een aanrader vind ik .

Bedankt miranda voor alle lessen en positieve dingen die ik bij jou kon leren . Ook veel succes met verdere ontplooiing om nog meer mensen heel goed te begeleiden in de toekomst. !!

Bianca Boertje-Schaap

WIl je het beste uit leven halen? Kom je er zelf soms niet helemaal uit? Doen wat jij echt leuk vind? Dan ben je bij Miranda Kleijweg van Personal support op de goede weg……

Schoonheidssalon Skins Only Hellevoetsluis

Miranda heeft mij ook echt geholpen om de persoon te zien die ik nu ben! Loslaten!! Heeerlijk ♡♡♡

Thanks to Miranda Kleijweg

Liora de Groot

Wie is de vrouw achter jouw bedrijf?
Is zij gelukkig?
Haal je alles uit je bedrijf?
Door deze vragen triggerde Miranda mij en ben ik gaan nadenken. Ik wilde zoveel met mijn bedrijf maar nam niet de benodigde actie, durfde de stappen niet te zetten.
Na een aantal sessies met Miranda begreep ik waarom ik geen actie nam. Ik ben nu bewuster en zet de stappen waardoor mijn bedrijf groeit. Ik ben krachtiger en dat voelt zo goed! Dank je wel Miranda voor de geweldige sessies, hoe confronterend ze af en toe ook waren.
Ik kan iedereen aanbevelen een sessie met Miranda te doen, ze opent je ogen en laat je nadenken. Niet alleen mijn bedrijf groeit maar ik ook!

M. Jansen

Miranda is een hele lieve vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt. Na het volgen van de sessies bij haar, heb je handvaten voor de rest van je leven. Ik gebruik nog regelmatig haar tips. Je merkt dat ze echt doet waar haar passie ligt.
Bedankt Miranda

Marleen van Amen

Wat ben ik dankbaar dat ik Miranda ben tegengekomen! Ik zat vast in het leven, durfde niks meer te ondernemen en leefde mijn leven volgens de verwachtingen van anderen.
En nu, na 4 sessies merk ik al zoveel verschil. Ik leef weer!
De sessies zijn opbouwend en Miranda legt het goed uit. Wel confronterend maar zo belangrijk om die bewustwording te krijgen dat ik degene ben die mijn leven bepaald.

Ik kan iedereen deze sessies aanraden. Miranda is ook nog eens heel geduldig en lief maar geeft je een liefdevolle schop onder je kont als het nodig is.

Belinda

“Altijd dacht ik dat jezelf ontwikkelen vooral ‘graven’ was. Diep spitten naar de oorzaak en dan hard werken om te veranderen. Deze workshop heeft me laten zien dat dat niet hoeft. Ik heb geleerd naar mezelf te kijken om vervolgens met zachtheid los te laten…en zo steeds een stap dichter bij jezelf en je dromen te komen…”

Stefanie

Vandaag mijn eerste sessie gehad. Wat een eyeopener en wat heb ik vandaag al veel geleerd. Nu volhouden en op naar deel II. Lieve Miranda, bedankt voor je fijne coaching, uitleg en begrip. Op naar een fijner leven voor mij, dankzij jouw begeleiding!

Lisette

Lieve Miranda,
Bedankt voor het geven van deze workshop☺
Ik vond het leerzaam en heb weer mooie mensen mogen ontmoeten.
Bedankt voor het mogen ” zijn “.
Je bent een mooi en bijzonder mens
Dankjewel

Brenda

De sessies van Miranda zijn een eye-opener geweest.
Zo ontzettend dankbaar dat ik deze zeer deskundige therapeut ben tegengekomen.
Mijn leven is weer fijn, ik straal en ik geniet weer.
Ik voel weer dat ik mezelf kan en mag zijn. Ik begrijp ook de mensen om me heen en weet nu hoe ik daar mee om kan gaan.
Jeetje wat een verschil. Ik ben echt uit de coulissen gekropen en loop nu in het licht op mijn eigen catwalk.
Naast een goede coach is Miranda ook nog eens een ontzettend lieve en begripvolle vrouw.
Ik kan iedereen sessies bij haar aanraden!

 Liefs,

Anja de Jong, Spijkenisse

Share This