Zoveel mogelijk mensen motiveren en inspireren is mijn allergrootste droom.

Mijn eigen levenspad is soms pittig geweest. Nu weet ik dat het moest zijn zoals het is gelopen om te zijn wie ik nu ben.

Vallen en opstaan, het hoort erbij. Kiezen voor het positieve en blijven geloven in mezelf, ik kan je vertellen het valt echt niet altijd mee.

Soms heb ik dagen dat ik met mijn hoofd onder een kussen diep weggedoken onder de dekens wil blijven liggen. Maar hey…. dat lost het niet op. Accepteren dat het niet altijd gaat zoals ik wil (best lastig voor een controlfreak als ik) en weer doorgaan.

Ik kies nu voor mezelf. Zeg nee als mijn hart nee zegt (een mooie uitspraak is: het gaat mis als je hart nee zegt en je mond ja).

Door je mee te nemen in mijn levensverhaal, hoop ik dat jouw hart opengaat. Ik hoop dat je je herkent in mijn verhaal en ik je mag motiveren om door te gaan op jouw pad. Maar vooral wil ik je meegeven dat je niet alleen bent, we worstelen allemaal met angsten en onzekerheden, maar we laten ze vaak niet zien. Gaat het goed? “ja prima” hoor je dan. Maar wie ben je werkelijk? Wat raakt je? Wat is jouw drive? waar gaat je hart sneller van kloppen? Wat maakt je echt echt echt gelukkig? Ik neem je mee om dat te ontdekken! Want is mogen zijn wie je bent niet waar het om draait?

Vandaar mijn Catwalk of Life…. Doen wat je wilt en zijn wie je bent! Doe je met me mee?

Ik laat je zien hoe het komt dat je muren om je heen bouwt en laat je inzien dat je veel misloopt door jezelf te verstoppen. Doe jij echt wat jij  wilt of voldoe je aan de verwachtingen van anderen?

Door jou te motiveren en inspireren, te confronteren, de diepte in te gaan (zonder blabla maar met opgestroopte mouwen) en jou een schop onder je kont te geven als het nodig is, daag ik je uit om achter de coulissen vandaan te komen jouw Catwalk op.

Want daar hoor je, in de spotlights, vol in het leven en doen wat jij graag wil doen (want zeg nou eerlijk, heb je daar al niet veel te lang mee gewacht).

 

Met de Catwalk of Life leer je te doen wat je wilt en te zijn wie je bent! Niet morgen maar NU!

 

 

Wil je meer motivatie en inspiratie?

Lees mijn blogs, publicaties en wat anderen over mij zeggen of neem contact met me op!

“Met het invullen van dit formulier geef je Miranda de Groote toestemming je te benaderen via mail. Wij slaan je naam en mailadres veilig op en delen dit niet met derden.”

 

Kun je niet wachten? Wil je direct meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met me op!

Share This