Orthomoleculaire-therapie
Balans, gezonde geest in een gezond lichaam

Als leefstijlcoach ben ik tevens gediplomeerd orthomoleculaire voedingsadviseur. Naast het loslaten van emotionele ballast is het van belang om eens kritisch te kijken naar de balans van een gezonde geest in een gezond lichaam en de voeding die we consumeren. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat verkeerde voedingsgewoonten allerlei ziekten kunnen veroorzaken, zoals hart- en vaatziekten, kanker en diabetes. Maar ook vage onduidelijke klachten, zoals vermoeidheid, weinig energie en burn-out of depressie kunnen wijzen op een disbalans tussen lichaam en geest.

Met de juiste voeding zijn veel gezondheidsklachten te verminderen. Het zorgt ervoor dat alle systemen beter werken en de afvalstoffen ook sneller afgevoerd kunnen worden. Het is dus van groot belang om inzicht te krijgen in je eigen patronen en systemen.

Wil je weten of jij in balans bent? Maak dan eens een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens zo’n intake wordt vaak al heel veel duidelijk. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld, zodat je stapje voor stapje een gezondere leefstijl krijgt.

Een onderdeel van de intake kan bestaan uit een energetische morfologische bloedtest. Daarmee krijg je een goed beeld van jouw eventuele vitaminen- en mineralentekorten.

Download de flyer gezonde geest in een gezond lichaam

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken

Share This