Miranda de Groote Leefstijl- en businesscoach

 

That’s MI! Wie ben jij?

Wie je bent valt niet altijd samen met wat je doet en wie je wilt zijn. Want wat jij eigenlijk wilt doen voldoet misschien niet aan de verwachting van anderen. Durf jij voor jezelf te kiezen, of ben je bang voor afwijzing en veroordeling? Begraaf je jouw dromen en blijf je “veilig” in je vertrouwde patronen, met oude ballast en negatieve, belemmerende overtuigingen? Of wil je gaan staan voor wie jij bent en ga je doen wat jij wilt!

 

Kijk nog eens goed naar jezelf? Wie ben jij?

Miranda de Groote, Leefstijl- en businesscoach Een anders dan anders leefstijl en businesscoach… geen bla bla, ik beloof je geen gouden bergen, levenslang alleen maar geluk of een torenhoge omzet… Wat ik je wel kan bieden is eerlijkheid, een praktisch plan van aanpak in Jip en Janneke taal en een (liefdevolle) schop onder je kont als je die nodig hebt!

 

Coaching

Ik ben expert in luisteren en HOOR jouw onuitgesproken woorden. Ik KIJK echt naar je, VOEL met je mee maar hou niet je handje vast. Tijdens mijn trainingen en workshops daag ik je, op een positieve wijze uit anders naar jezelf of je bedrijf te gaan kijken en ik laat je voelen waar het werkelijk om draait: ZIJN wie jij bent!

 

Motivatie/inspiratie

Mijn passie en missie is om zoveel mogelijk mensen te motiveren en inspireren om zelfverzekerd en zichtbaar op JOUW Catwalk of Life te stappen en te zeggen That’s Me!

 

Niet morgen, maar NU!

Herken jij dit?

 • Is gepest, niet gehoord, niet gezien en niet gewaardeerd worden de rode draad in jouw leven?
 • Heb je moeite met het aangeven van grenzen? (zowel privé als zakelijk)
 • Cijfer je jezelf altijd weg en gaan andere altijd voor?
 • Vind je NEE zeggen lastig en zeg je dan JA (wat je frustreert)
 • Ben je er klaar mee om niet voor jezelf op te (durven) komen!
 • Wil je heel veel ondernemen, maar het komt er maar niet van?
 

Dan is Fysieke- en mentale weerbaarheidstraining echt iets voor jou! 

Gezond en vitaal ouder worden

Vitale medewerkers in een vitaal bedrijf

 

Mooie woorden maar belangrijker is: hoe krijgen we dat voor elkaar?

Van belang is dat er een samenwerking is tussen bedrijf en medewerkers. Daarnaast een laagdrempelig en interactief aanbod waardoor medewerkers geprikkeld worden om zelf te werken aan vitaliteit en gezondheid zonder dat dit als een verplichting voelt. Uiteraard is ook de bereidwilligheid van de medewerker en het zelf inzien van nut en noodzaak om de eigen gezondheid optimaal te houden van belang.

Het vitaliteitstraject om medewerkers zo vitaal mogelijk te houden.

 

Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Het is van belang om eens kritisch te kijken naar de balans van een gezonde geest in een gezond lichaam en de voeding die we consumeren. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat verkeerde voedingsgewoonten allerlei ziekten kunnen veroorzaken, zoals hart- en vaatziekten, kanker en diabetes. Maar ook vage onduidelijke klachten, zoals vermoeidheid, weinig energie en burn-out of depressie kunnen wijzen op een disbalans tussen lichaam en geest.

Lees meer

Om er achter te komen wat de status is van jouw lichaam kan er een Energetische  Morfologische Bloedtest gedaan worden. Hier is maar een klein beetje bloed voor nodig. Een EMB-test maakt op grafische wijze inzichtelijk welke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten van de cliënt. 

Zo kan er een op maat gemaakt advies gegeven worden waardoor jouw gezondheid verbetert.

Lees meer

 

Wil jij doen wat jij wilt en zijn wie jij bent?

Jezelf laten zien, stralend en zelfverzekerd en vol passie jouw bedrijf tot een succes maken. Want jouw bedrijf ben jij!

Durf jij het aan? Drie uur lang de diepte in. Ik beloof je 3 uur die jouw leven positief zullen veranderen. Jij gaat naar huis met een praktisch plan van aanpak, een hoofd vol inspiratie en een hart vol motivatie om alles uit jouw leven te halen.

 

Herken jij de signalen van een burn-out?

 • Voel je je futloos, moe en lusteloos?
 • Ben je gejaagd, gespannen en voel je een onverklaarbare onrust?
 • Heb je het (te)druk, een volle agenda, veel aan je hoofd en (te)veel ballen in de lucht te houden?
 • Slaap je slecht? Lig je te piekeren en  wordt je moe wakker?
 • Ben je minder blij en gelukkig?
 • Maak je je zorgen over je gezondheid?
 • Weet jij wanneer je over het randje dreigt te vallen?

Hoe lang wacht je nog?

 

 

“Met het invullen van dit formulier geef je Miranda de Groote toestemming je te benaderen via mail. Wij slaan je naam en mailadres veilig op en delen dit niet met derden.”

 

Kun je niet wachten? Wil je direct meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met me op!

 

Share This