Hoi ik ben Mar en ik neem je mee in mijn leven. Ik laat je zien hoe Miranda mij heeft geleerd dat je altijd keuzes hebt! Dat je controle kunt nemen over je leven en hoe je dromen en doelen kunt bereiken.

 

Je hebt altijd een keuze

Iedereen is anders en sommige mensen “lijken” zich nergens druk om te maken waar andere wat meer struggles kennen. Ik behoor tot de laatste categorie. De gedachte: “houd het nu nooit eens op” of “kunnen ze nu niet eens iemand anders gaan pesten” zijn gedachtes die ik de afgelopen jaren meer dan eens heb gehad. Men vraagt mij ook weleens, “hoe hou je het vol” of zelfs: “zeg Mar, wanneer stort je in?” En eerlijk is eerlijk, ik vraag me dat ook echt wel eens af!

Maar ik weet ook dat je altijd een keuze hebt, kruip je weg in een hoekje op de bank of omarm je hetgeen op je pad komt en maak je een plannetje? Ik kies het laatste, en jij?

 

Dit ben ik

Goed, de titel is even voorstellen, dus dat zal ik doen. Ik ben dus Mar, 42 jaar oud en moeder van twee schatten van kinderen van 8 en 15 jaar oud. Naast mijn parttime baan ben ik ondernemer en ik droom ervan dit fulltime te gaan doen, echt alleen al het idee om mijn baan op te zeggen geeft me een glimlach op m’n gezicht…  hierover later meer. Om me verder te ontwikkelen en “de stap” te maken ben in onlangs met een opleiding begonnen.

Verder heb ik een partner en ben ik dochter, huisvrouw, vriendin, taxichauffeur, kinderopvang, heb ik huisdieren en een paar leuke hobby’s en o ja, ik ben herstellende van borstkanker.

 

Perfectionist, wie ik?

Tot slot nog een (vaak irritante) eigenschap, ik ben een perfectionist, ik doe het goed of ik doe het niet; al is dat laatste meestal geen optie… “Schoon huis – schoon hoofd” is ook zo’n dingetje, ik kan er slecht tegen als het een bende is (wat soms best lastig is met een gezin, huisdieren en een bedrijf aan huis). Klein voorbeeldje, de kopjes staan op kleur in de kast en even een doekje erover voor het oog is niet mijn ding…

Toch zit er maar 24 uur in een dag en slapen is ook best belangrijk! Hoe ik het doe? Geen idee, volg mijn blog en ik neem je mee op reis, of zoals Miranda zegt, ik neem je mee op mijn CATWALK OF LIFE!

Liefs Mar

Share This