In Zijn armen

Het mooiste liefdesverhaal ooit

 

 

In dit boek neem ik je mee op een stukje van mijn levenspad.

“In Zijn armen” is mijn verhaal, kwetsbaar en puur.

Ik neem je mee op een stukje van mijn reis. Op de bodem van de put, waar ik niet meer verder kon, is het allermooiste gebeurt wat ik me kon voorstellen.

Het boek beschrijft een deel van mijn leven: van het donker naar het licht. Van verloren naar gered.

Ik begrijp nu zo goed dat al mijn eerdere pogingen om een boek te schrijven niet gelukt zijn.

 

God had een plan met mijn leven, ik moest DIT boek schrijven.

God houdt van jou, en wil je door dit boek heen bemoedigen. Jij bent Zijn kind en Hij wacht totdat ook jij in Zijn armen komt. Daar ben je werkelijk veilig, en vind je liefde die je nooit eerder gevoeld hebt. 

 

* Om het boek In Zijn armen te bestellen word je doorgestuurd naar www.geborenmeteendoel.nl van Stichting Impact Nations For Christ. Hier kun je tevens het boek Geboren met een doel van Fausto Tumolo gratis bestellen.

Al snel leek alle hoop vervlogen, totdat er iets in haar leven zou gebeuren dat haar leven voor altijd zou veranderen.

Ik ben zelf getuige van de transformatie die op dit moment plaatsvindt in haar leven, en ben er zeker van dat, wat haar overkomen is, ook voor jou mogelijk is!

Door het lezen van dit boek ga je ontdekken wat Miranda’s leven veranderd heeft, en door het toepassen van dezelfde principes zal ook jouw leven een positieve transformatie ondergaan.

Fausto Tumolo

Stichting Impact Nations for Christ

Allereerst; ik ben géén lezer!

De ondertitelingen sla ik bij voorkeur al over.

Maar dit… in één teug!

Vriendin van Miranda

Echt heel erg mooi je boek Miran!!!

Met tranen in m’n ogen in 2 uur uitgelezen. Ik ga hem aan een kennis geven. Hij heeft ook zoveel ellende in zijn leven en ook een dochter waar allemaal stempels op geplakt zijn maar eigenlijk gewoon in de duisternis opgeslokt zit.

Halleluja God is zo goed!!!

Die warmte die 1e liefde dat gevoel dat je wist dat Hij bij je kwam het is zo bizar!!!

Anoniem

Amèn lieve Miranda!

Ik heb je blauwe boekje ontvangen afgelopen zondag in Harlingen, waarvoor mijn hartelijke dank! Ik ben begonnen met lezen, vanavond weer verder! Bedankt voor je openheid, eerlijkheid en kwetsbaarheid! Heftige, indringende verhalen! God gebruikt àlles ten goede🙏🏻!

Je bent een inspiratie voor velen! Nu op de manier zoals Jezus het graag ziet; gedreven door Zijn Liefde, door Zijn Heilige Geest! Zondagmiddag heeft je man Ard nog een hele tijd met onze zoon gesproken, bijzonder🙏🏻! Blessings!❤️

Gea

Hoi Miranda. Ik heb je boek gisteren helemaal gelezen en wauw wauw wauw.

Ik kan nu heel veel gaan typen maar eigenlijk schieten woorden tekort. Wat hebben jullie veel meegemaakt zeg 😅 Maar wat komt God’s grootheid en goedheid naar voren in jullie verhaal…!

🤩 Ik ben zo blij voor jou en je prachtige gezin, dat jullie Hem hebben leren kennen als de liefdevolle Vader die Hij is ♥️ Ik geloof echt dat je veel bereik gaat krijgen met je verhaal en dit boek.

Nogmaals ONTZETTEND bedankt voor de boeken! Mijn vriend is er momenteel in bezig en mijn nicht en een internet vriendinnetje van me zijn ook geïnteresseerd, dus daar ga ik de andere boeken aan geven 🥰🙌🏼🤩 

Loes

Hi Miranda, ik weet dat het heel erg laat is maar ik moet het toch even zeggen: ik heb zojuist je boek gelezen; ik wou er in eerste instantie een beginnetje aan maken voor het slapen gaan, maar ik heb hem in een keer helemaal uitgelezen!

Ik heb je getuigenis natuurlijk al live gehoord van jou en Ard zelf, maar wat raakt het me diep! We dienen zo’n geweldige God, die naar ons omziet, die er is in onze pijn! En ik blijf het zeggen maar wat een bijzonder wonderkind is Fleur, ik heb tranen in mijn ogen als ik het typ.

Meer dan overwinnaars in Christus! ❤️❤️

Roos 20 jaar

Je boek is ontroerend en adembenemend mooi!!!

Woorden tekort. Voor jullie ongekend veel respect en liefs.

Maja

Vandaag was dan het moment daar …… het lezen van jouw prachtige boek.

Heb het in één keer uitgelezen. Wat mooi geschreven 🥰

Joke

We hebben je boekje allebei gelezen en we vonden het heel indrukwekkend hoe jullie gered zijn uit de duisternis. Gods Liefde sprak zo door het hele boekje heen. Zijn armen om jullie heen. Fantastisch!!

Dankjewel voor je openheid en je kwetsbaarheid. Dit is zo echt…zo puur. Dit boekje zal veel harten bemoedigen.

Heel fijn dat we je hebben leren kennen.

Eliza

In tranen en herkenning je boek gelezen. Enorm dank je wel voor de moed om je verhaal te delen!

Gods zegen over jou en jullie als gezin toegebeden🙏🙌🕊️

Lenette

Indrukwekkend, tragisch, komisch, overweldigend, pijnlijk maar vooral hoopvol en troostrijk.

Laat je inspireren door haar inspirerende levensverhaal, en als je er zelf geen gat meer in ziet, zal dit boekje je ogen openen voor een nieuwe weg naar het grootste avontuur dat je wacht.

Jaap Dieleman

Miranda is een bijzondere vrouw met een groot hart. Wat zij vertelt heb ik van dichtbij meegemaakt. Ze vertelt dit om jou te raken en ook jou de liefde te gunnen die zij nu voelt.

Ard Kleijweg

man van Miranda

Hoi Miranda, dit is heel random en waarschijnlijk herinner je mij niet meer, maar in 2017 liep ik stage op een school en heb ik je ontmoet.

Nu kwam ik je toevallig tegen op Facebook en uit je pagina maakte ik op dat je later tot geloof bent gekomen en ik wilde gewoon even laten weten dat ik dit zo onwijs mooi vind en dat het me raakt ❤️🙏🏼

De manier waarop je zo enthousiast en oprecht over God deelt inspireert me 🙌🏼

Loes

Hallo Miranda!

Ik heb uw boek vanmorgen in m’n bed in 1x uitlezen! Ik vind m zo goed! ❤️

Loïs-Anna, 16 jaar

Lieve Miranda, wat een prachtig boek ❤️
En ik beveel het echt aan iedereen aan🙌 Wat heeft het me echt geraakt en zo herkenbaar….

Ik ben normaal niet zo’n boeken lezer maar deze heb ik in een hap uitgelezen 😊 Vindt het zo mooi en het heeft lef nodig om zo je leven open te gooien 💪

En jullie gezin is een ware getuigenis hoe God mensen levens kan aanraken en veranderen

Ik zie naar uit naar je volgende boek! En iedereen die dit boek nog niet heeft, ik beveel het je aan om het snel te halen🔥

Carmen

Mooi boek hoor🙏

Net in 1 ruk van kaft tot kaft uitgelezen.
Had er paar extra meegenomen.

Paar gelukkige uitzoeken die het mogen lezen😁🙌

Jan

Lieve Mi, ik heb je boek vanmiddag ontvangen en in 1 keer uitgelezen….. Je hebt prachtig geschreven!

Ik ben zó blij voor jou, Ard en Fleur, dat jullie, jullie geluk hebben gevonden ❤️ Ik gun jullie alle geluk van de wereld.

Je blijft een bijzonder en bijzonder lief mens. 

Lisette

Ik heb het boek gelezen en ik ben echt onder de indruk. Zo bijzonder jouw verhaal.

Anita

Lieve Miranda,

Je kent me niet, maar desondanks toch een reactie op jouw boek!

Afgelopen Hemelvaartsdag was ik samen met onze dochter –totaal onverwachts en ongepland!- bij het Strandheemfestival 2023. Daar werden we bij een van de stands aangesproken door jouw man, en kregen het boekje “In Zijn armen” mee. Jouw man, genaamd Ard, kwam ik bij lezing achter, was zo oprecht en eerlijk dat ik het boekje aannam. Vooral dat oprechte trof me. Daarom nam ik het boekje aan. Dat hij zei:”De overspelige man in dat boek; dat ben ik, dat was zo eerlijk.

Ik heb het geloof ik de nacht erna, toen ik niet kon slapen, in een adem uitgelezen! Prachtig getuigenis! Jullie zijn, wat ik lees, getuigen in levende lijve van wat God kan doen in een mensenleven. En dat onze God zo is, dat geloof ik al heel lang, zelf ben ik in een van de traditionele kerken opgegroeid en ook van harte belijdend lid. En toch is het altijd weer mooi om te lezen, ik werd er weer door getroffen. 

Wat mij na lezing van jouw boek, Miranda bijblijft: Wat is God goed! Zo mooi dat er herstel en heling mogelijk is ondanks alles, wat een getuigenis. En ook echt in deze tijd, nog maar pas geleden, ik lees over de Coronatijd, en dan dat je nu al zo vruchtbaar bent, de moed hebt een zo persoonlijk boek uit te geven!Ik ga jouw boek ook aan mij (puber) dochters geven, eentje was erbij toen Ard ons aansprak, de anderen niet, maar jouw boek leest zo makkelijk weg, zo toegankelijk, dat ik het zo aan ze kan geven.

Van harte Gods zegen toegewenst in jullie leven.

Willie

OVER DE AUTEUR

Miranda neemt je mee op een stukje van haar levenspad. Zij heeft een heftig leven achter de rug, en heeft altijd gezocht naar rust en liefde en wat er is “tussen hemel en aarde”.

Door de afwijzing van mensen, het gevoel dat ze nooit goed genoeg is en haar onzekerheid, raakt ze uiteindelijk gevangen in een web van leugens, pijn en verdriet. Haar leven is zoals de levens van veel van haar vriendinnen en andere vrouwen die ze kent. Hoe kan dat toch? Vrouwen zoeken naar de betekenis van het leven en vinden het niet in wat de wereld biedt. Sterker nog, het maakt vrouwen steeds depressiever en eenzamer. Dat is wat Miranda ook voelde. Wanhopig kwam ze tot de conclusie dat de liefde, waar ze zo naar op zoek was, niet zou vinden. Maar dan gebeurt er iets, wat haar leven voor altijd zou veranderen.

Op de bodem van de put, waar ze niet verder meer kan en alles lijkt te verliezen, is er iemand die haar uit het duister trekt. Iemand die haar een overweldigend gevoel van liefde en rust geeft. Haar hart wordt gevuld met een liefde die ze niet eerder heeft gevoeld.
Rust, liefde en vrede overspoelen haar. Haar leven verandert, en zij verandert in de vrouw die ze altijd had willen zijn.

Dit boek neemt je mee op haar pad van duister naar licht, van pijn naar troost. Haar hart werd geheeld en haar leven kreeg de ware bestemming.

In de chaos van deze wereld is er een stem
In het duister van deze wereld is er een licht
In de pijn en het verdriet is er troost
In de afwijzing is er aandacht
In de verslaving is er hoop
In de depressie is er leven
Een gebroken hart wordt geheeld
Jouw leven krijgt weer zin
God fluistert naar je: “Kom bij mij en ik geef je onvoorwaardelijke liefde”
In de stilte vindt je Hem
Hij die jouw schepper is, en alles van je weet
Hij die jou al je zonden vergeeft, en je een schone lei aanbiedt
Hij die van je houdt zoals niemand anders kan

Pak ook jij Zijn hand?

Het boek In Zijn armen is kosteloos, je betaald alleen verzendkosten. De eerste druk van 1.000 oplagen is er, maar we willen er nog veel meer laten drukken én het boek laten vertalen om zo nog meer mensen te bereiken.

Als je je geroepen voelt om ons te helpen, kan dat door middel van een gift of donatie via IBAN: NL12 INGB 000 8568 590  t.n.v. Stichting Impact Nations for Christ o.v.v. boek Miranda. 

Stichting Impact Nations For Christ heeft een ANBI Status sinds 07 juni 2018 (Giften aan een stichting met ANBI status zijn aftrekbaar van de belasting)

KVK nummer: 71517669
RSIN nummer: 858746256
Postadres: Galvanistraat 15,  3316 GH Dordrecht
www.impactnationsforchrist.com

Boek – In Zijn armen

Het mooiste liefdesverhaal ooit door Miranda Kleijweg – de Groote

€ 10,00  € 0,00 

Je betaald alleen de verzendkosten.

* Om het boek In Zijn armen te bestellen word je doorgestuurd naar www.geborenmeteendoel.nl van Stichting Impact Nations For Christ. Hier kun je tevens het boek Geboren met een doel van Fausto Tumolo gratis bestellen.

Product specificaties

  • ISBN/EAN: 978-90-83236995
  • Nederlands
  • Softcover
  • Aantal pagina’s: 93 pagina’s
  • Formaat: 150 x 210 mm
  • Gewicht: 163 g
  • Auteur: Miranda Kleijweg- De Groote
  • Druk: 1
  • Verschijningsdatum: 1 Augustus 2022

Ik wens je veel leesplezier en veel zegen toe.

Miranda Kleijweg-de Groote
Stichting Impact Nations For Christ

Share This