Lees mee met mijn column om andere moeders te mogen bemoedigen.

 

Hoe mooi om mijn, door God gegeven, schrijftalent te gebruiken om andere moeders te mogen bemoedigen. Voor Revive.nl schrijf ik elke 2 weken een column over de leefwereld van pubers, en hoe daar als moeder mee om te gaan. Want als de moeders gaan staan in hun opvoeding, nemen we vanzelf de kinderen mee 👊🏻🔥❤️

 

Help! Een puber in huis

Help! 'Een puber in huis' Hoe de Heilige Geest je kan helpen bij de opvoeding ‘Waar is mijn telefoon!’‘Is die broek nog niet gewassen?’‘Waaaat moet ik om 23.00 uur al thuis zijn?’‘Ik ben mijn lunch vergeten, kun je die even komen brengen?’‘Mam, wil je wat geld op mijn...

Lees meer

 

Over mij

Miranda 53 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen, een zoon van 26 en een dochter van 14.

Ik werk al ruim 18 jaar met jongeren als voorlichter en coach. Daarnaast adviseer ik ook docenten en professionals over signalering, het puberbrein en geeft tips over de leefwereld van jongeren en hoe daarmee om te gaan. Met deze columns wil ik vrouwen bemoedigen bij de opvoeding van hun kind(eren). 

 

 

Over Revive

Op revive.nl lees je dagelijks nieuws en actualiteiten van wat God doet in Nederland & in de rest van de wereld! We delen veel getuigenissen, inspirerende artikelen, geloofsopbouw en ook (christelijk) nieuws van andere delen van de wereld.  Revive is een groeiend platform in Nederland dat dagelijks bekendmaakt wat God in Nederland doet. Het is ons verlangen dat de vele duizenden lezers die we per maand hebben, ‘revived’ worden en Jezus nog meer liefhebben en Hem met passie zullen volgen.

Het platform is in april 2020 opgericht door journalist Dick van den Bos. 

 

 

Overige publicaties

Miranda: Het is maar een klompje cellen, zeiden ze

„Ik moet je iets vertellen”, zegt Miranda door de telefoon tegen haar vriend. „Wat?” vraagt hij. „Ik kom naar je toe”, reageert ze en stapt in de auto. Onderweg móét ze het nieuws kwijt: „Ik ben zwanger.”

Als ze aankomt, zit haar vriend achter de pc. Zoekend naar de dichtstbijzijnde abortuskliniek.
In de week van het leven is een prachtig artikel geschreven over een pijnlijke periode in mijn leven. Je kunt het lezen in het Reformatorisch Dagblad.

Miranda lijkt vanbuiten een succesvolle zakenvrouw, die het helemaal voor elkaar heeft. Maar achter gesloten deuren ziet haar leven er heel anders uit. Vanbinnen voelt ze zich leeg en ongeliefd, wat ze probeert te compenseren in uitgaan, relaties en spirituele stromingen. Maar haar escapades brengen haar in plaats van rust alleen maar meer pijn.

Kan Miranda nog liefde en zin in het leven krijgen? 

Het was zo gaaf om hieraan mee te werken. Alle eer naar de Heer. Door Hem is dit🥰 mogelijk gemaakt! 
Liefs Miranda

De rugzak

“Opeens in mijn hulp geschreeuw waren daar twee uitgestrekte armen en dat was Jezus”

Miranda is haar hele leven op zoek naar liefde. Ze zoekt het op allemaal verschillende plekken en manieren, maar de echte liefde vindt ze nergens. Totdat Jezus op haar pad komt.

Bekijk de gehele video: New faith network de rugzak seizoen 7 (inloggen naadzakelijk)

Enkele reacties van kijkers.

Mooie getuigenis, wat een geweldige God hebben we, wat een liefde🔥🙌

Ad en Bianca

wij hebben jullie getuigenis gezien. Wat een geweldig getuigenis van de grootheid en de liefde van God. Zijn rijke zegen voor jullie gezin 🙌🏻❤️

Margien

Hoi Miranda,

Bianca en ik hebben hebben net de verandering gekeken. Halleluja prijs Jezus❤🔥🙏tranen in onze ogen wat goed van jullie om te getuigen wauw zo sterk, krachtig en de liefde van Jezus voelbaar.

Doe Ard de groeten
Godszegen lieve zus en broeder🔥🔥

Hoi Miranda, supermooi verhaal gisteren op tv. Wat ben jij een mooi mens 😘

Wat een prachtige uitzending! Net gekeken. 🙏

Hey, je kent mij niet. Maar wauw wat een aflevering… jullie zijn een groot getuigenis voor velen… niet gelijk scheiden, maar samen het gevecht / probleem aan gaan. Respect!

Dit boek heb je zelf geschreven toch? Waar kan ik dit boek vinden?

Groetjes Bedankt lieve zus…

Henriette

Wat mooi zus 😭 wat God doet in jullie leven ❤️

Wat een heftig verhaal Miranda, ik begrijp heelaas jou maar al te goed, bedankt voor het delen. God is goed, bedankt voor de enorme bemoediging die ik eruit mag halen God bless zuster God is goed Amen ❤🙏

Net gekeken. Ontroerend 😢maar mooi om te zien hoe Jezus jullie bij de hand heeft genomen 😇Om te wandelen in Zijn koninkrijk met Zijn Goddelijke identiteit. Halleluja…

Rosa en ik zijn trots op jullie 😊
Nu verdere wandelen van heerlijkheid tot heerlijkheid… Halleluja… aan de zijde van Jezus✝️

Liefs van ons
❤️🥰

Prachtig geworden ❤️ heel mooi 🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽
God is goed 🔥🔥

It was a privilege to stand next to you, Miranda, to hear your heart and see your amazing strength in Christ.

Hoi Miranda,

Mooie uitzending gister van de verandering! Fijn om je te zien, maar verdrietig om te horen wat je allemaal hebt meegemaakt. Je bent een lieverd en ben blij dat je nu gelukkig bent!

Goedemorgen wat een mooie uitzending fijn om te zien dat jullie dit mooie pad hebben gevonden liefs 😘

Echt FANTASTISCH. Ik Moest bijna HUILEN Wowww wat open en eerlijk en ZO KWETSBAAR …. Jaaaa zo moedig. Maar JUIST door die pure kwetsbaarheid gaan jullie vele harten raken !!!

Wauw!! Mooi!! 🙏🏽☝🏽🙌🏽 ❤️

Hai Miran, nou wat was het een mooie aflevering😍😍🙌🏼🙌🏼echt heel goed gedaan, prachtige getuigenis, wauw wat is de Heer goed en wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij God🙏🏼❤️🥰🙌🏼

Wow, prachtig Miranda, wat een mooie getuigenis, daar hebben een hoop mensen iets aan❗🙌☝️🙏

Mooi Miranda. Zo stoer en zo kwetsbaar.🙏

Share This