Coaching

Wat heb jij nodig om je gelukkiger te voelen?

 
Zit je niet lekker in je vel, maak je je zorgen om je gezondheid? Heb je “vage” klachten? Ben je moe en minder gelukkig? 
 
Afhankelijk van jouw klachten, wensen en hulpvraag kijken we naar jouw manier van leven, je emoties, waar die vandaan komen en hoe je dit alles kunt transformeren van negatief naar positief. Hoe het komt dat jij nog niet hebt bereikt wat je zo graag zou willen? Waar loop je tegenaan? Welke angsten en negatieve overtuigingen draag je bij je? 
 
 

Het doel is dat jij je gelukkiger voelt, meer rust voelt, meer energie hebt en daardoor actie neemt om te gaan doen wat jij wilt en te zijn wie jij bent op jouw Catwalk of Life!

Naast de Catwalk of Life bied ik verschillende workshops en trainingen aan die jou kunnen helpen je gelukkiger te voelen en alles uit het leven en je bedrijf te halen.

 

Herken jij dit?

 • Is gepest, niet gehoord, niet gezien en niet gewaardeerd worden de rode draad in jouw leven? 
 • Heb je moeite met het aangeven van grenzen? (zowel privé als zakelijk)
 • Cijfer je jezelf altijd weg en gaan andere altijd voor?
 • Vind je NEE zeggen lastig en zeg je dan JA (wat je frustreert)
 • Ben je er klaar mee om niet voor jezelf op te (durven) komen!
 • Wil je heel veel ondernemen, maar het komt er maar niet van?
 

Dan is de Fysieke- en mentale weerbaarheidstraining echt iets voor jou! 

 

Herken jij de signalen van een burn-out?

 • Voel je je futloos, moe en lusteloos?
 • Ben je gejaagd, gespannen en voel je een onverklaarbare onrust?
 • Heb je het (te)druk, een volle agenda, veel aan je hoofd en (te)veel ballen in de lucht te houden?
 • Slaap je slecht? Lig je te piekeren en  wordt je moe wakker?
 • Ben je minder blij en gelukkig?
 • Maak je je zorgen over je gezondheid?
 • Weet jij wanneer je over het randje dreigt te vallen?

 

Wil jij doen wat jij wilt en zijn wie jij bent?

Jezelf laten zien, stralend en zelfverzekerd en vol passie jouw bedrijf tot een succes maken. Want jouw bedrijf ben jij!

Durf jij het aan? Drie uur lang de diepte in. Ik beloof je 3 uur die jouw leven positief zullen veranderen. Jij gaat naar huis met een praktisch plan van aanpak, een hoofd vol inspiratie en een hart vol motivatie om alles uit jouw leven te halen.

 

Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Naast het loslaten van emotionele ballast is het van belang om eens kritisch te kijken naar de balans van een gezonde geest in een gezond lichaam en de voeding die we consumeren. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat verkeerde voedingsgewoonten allerlei ziekten kunnen veroorzaken, zoals hart- en vaatziekten, kanker en diabetes. Maar ook vage onduidelijke klachten, zoals vermoeidheid, weinig energie en burn-out of depressie kunnen wijzen op een disbalans tussen lichaam en geest.

Lees meer

Om er achter te komen wat de status is van jouw lichaam kan er een Energetische  Morfologische Bloedtest gedaan worden. Hier is maar een klein beetje bloed voor nodig. Een EMB-test maakt op grafische wijze inzichtelijk welke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten van de cliënt. 

Zo kan er een op maat gemaakt advies gegeven worden waardoor jouw gezondheid verbetert.

Lees meer

“Met het invullen van dit formulier geef je Miranda de Groote toestemming je te benaderen via mail. Wij slaan je naam en mailadres veilig op en delen dit niet met derden.”

 

Kun je niet wachten? Wil je direct meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met me op!

 

Share This