Jij op de catwalk… de Catwalk of Life!

Stel je voor:  Vandaag ga jij de catwalk op! Prachtig gekleed, schitterend opgemaakt sta je klaar achter de coulissen.  Een overvolle zaal die naar jou komt kijken, het zweet staat in je handen en je voelt je hartslag in je keel. Dan gaat het gordijn open, je ademt diep in….. DAAR GA JE!

Het publiek juicht en het applaus is oorverdovend. Barstend van opluchting zweef je verder op jouw catwalk, wat een heerlijk gevoel!

 

Wie jij? Laat me niet lachen!

Daar sta je op jouw podium, je kijkt de zaal in en dan, die ene seconde. Ja hoor daar komen ze, gedachten over wat ‘ZE’ zeiden; “Jij? Laat me niet lachen! Verbeeld je maar niks! Jij kan dat  toch helemaal niet! Jij bent dat niet waard!”

Je kunt wel huilen en wil weg, weg van dat podium, van die catwalk af. Struikelend beland je terug in de coulissen. Dit was eens maar nooit meer!

 

Nooit meer? Kom nou! Wie bepaalt dat?

Je kunt je leven vergelijken met een run op de catwalk. Je stapt de coulissen uit, het leven in! Angsten overwinnen, stralen, niet struikelen en het zou fijn zijn als de toeschouwers jou positief beoordelen.

Als jij jouw catwalk durft te lopen, ben je vol zelfvertrouwen. Natuurlijk kun je struikelen, maar je weet hoe je op kunt staan en weer verder loopt. Door authentiek te zijn, straal je en zelfverzekerd heb jij het lef om je dromen te leven en te zijn wie jij echt bent.

Durf jij….

  • in de spotlights te gaan staan?
  • de confrontatie met jezelf aan?
  • je kwetsbaar op te stellen?

Wil jij jouw angsten overwinnen en zeggen DIT BEN IK!

Met de Catwalk of Life leer je “oude” gekwetste stukken los te laten en de Diva in jou haar podium, haar catwalk te geven zodat jij je dromen waar kunt maken!

 

Catwalk of Life!

Doen wat jij wilt en Zijn wie jij bent! 

Doe je mee?

“Met het invullen van dit formulier geef je Miranda de Groote toestemming je te benaderen via mail. Wij slaan je naam en mailadres veilig op en delen dit niet met derden.”

 

Kun je niet wachten? Wil je direct meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met me op!

Share This