CATWALK OF LIFE THEATERSHOW 2017

Wow wow wow, wie had dat gedacht, IK IN HET THEATER!

Het was een lang gekoesterde droom. Als klein meisje wilde ik mannequin worden maar daar ben ik echt te klein voor dus heb ik mijn eigen Catwalk gecreëerd.

Mijn Catwalk waarop ik zichtbaar mag zijn, waarbij ik me niet meer hoef te verstoppen achter de coulisse maar in de spotlight waar ik doe wat ik wil en mag zijn wie ik ben!

Natuurlijk vond ook ik het doodeng, het zweet stond op mijn rug maar o wat was het gaaf! Gaaf dat er zoveel mensen speciaal voor mij naar het theater zijn gekomen en gaaf dat ik zoveel mensen heb mogen raken, motiveren en inspireren te gaan staan voor wie ze zijn! 

 

Nieuwsgierig geworden en wil je meer lezen? 

 

Het was een avond om nooit te vergeten, vol van verhalen, muziek, een lach en een traan. Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen doen en geloof me, het smaakt naar meer dus hou mijn website goed in de gaten voor de volgende show!

 

Het was een mooie avond, met een lach en een traan! Zo herkenbaar en zo goed en mooi verwoord Miranda. Je bent Het voorbeeld… hoe jij achter de coulissen vandaan bent gekomen en waar jij mij en al vele anderen mee hebt geholpen. …Thanks.

Irene Mosselman

Ik moet hem even delen hoor, zo voor het weekend. Ik ben zo trots op deze vrouwen. Elkaar leren kennen tijdens mijn Storytelling training en nu samen in een vol theater voor 150 mensen met hun ‘Catwalk of Life’. Zo kan het dus gaan als je aan je verhaal gaat werken, deze omarmt en leert vertellen. Jullie zijn een mega inspiratie lieve Miranda en An! Jullie verhalen raken harten en veranderen daarmee de wereld. Ik ben mega dankbaar dat ik een stukje met jullie mee heb mogen lopen en jullie het ripple effect doorzetten. Keep rocking, toppers!

Yvette Tick

Hele mooie avond! Meerdere keren een traan weggepinkt, ook gelachen en genoten. top avond!

Dyrhona van Amen

Was geweldig! Mooie inspirerende verhalen en super moedig om die te vertellen! Trots op jou!!

Debbie Kijf

You did it!!  Geweldig.
Zo bijzonder dat wij er deel van uit mochten maken.
Bedankt voor de mooie avond!

Sabrina Lauffer

Het was super! Wat een inspiratie

Chantal Blanker

Miranda, je hebt het toch maar mooi gedaan! Respect!! Ik heb genoten!

Mariëlle Bos

Catwalk of life, Miranda… waauw waauw waauw… wat een herkenbaarheid… wat doe jij dit mooi..

Christel Neven

Het was een SUPER avond.

Adrie van Seventer

Was mooi! Naar huis met een nieuw inzicht: ‘mensen zijn niet bang voor het donker, maar voor het licht’. Want om in het licht te gaan staan, daar is lef nodig

Caroline van Hilten

Wat een mooie avond en wat stond je te stralen! Top!

Marja Bastiaanse

Ongelooflijk goed was het! Bedankt voor het delen van jouw verhaal en inspiratie

Raquelle de Jong

Je hebt het super gedaan Miran en je mag super trots zijn! Een leerzame avond met een lach en een traan. Dank je wel hiervoor

Maaike Brand

Wat een mooie avond, klasse, je bent een topper, respect

Joke van Etten - Govers

Lieverd, wat een mooie avond! Je bent oprecht een inspirator en motivator! Wel de volgende keer een waarschuwing plaatsen op de uitnodiging: neem tissues mee . Dankbaar dat ik erbij mocht zijn

Sony Lens

Mooie verhalen op een mooie avond! Dank je wel!

Frieda Hartman-van Der Bie

Share This