Niet in een hokje passen… kriebels krijgen van regels?….. Herken jij dit? Lees dan verder!

 

Leef, leer, struikel, maak onhandige keuzes, sta op en ga verder en volg vooral JOUW pad.

Mijn bedrijven groeien en dat is super om mee te maken, maar (komt die “maar” hè)… het betekent ook dat ik keuzes moet maken. Wat wil ik wel en wat wil niet meer en oooooh dat is lastig want ik vind aaaaaaalles in mijn vakgebied leuk🤣

En in zo’n proces van keuzes maken krijg ik goed bedoelde adviezen van de mensen om me heen. “Mi doe het zo, dat heeft voor mij gewerkt!” of “Mi doe het op deze manier want daar heb ik mee gescoord”. Ik luister er echt naar hoor maar eerlijk gezegd word ik er soms ook een beetje kriegelig van, want ik wil het doen op mijn manier😇
Eigenwijs? Rebels? Uhh yep🤣

 

Weet je, ik pas gewoon niet in een hokje. Ik wil vooral de passie in mijn werk blijven voelen.

 

Ik onderneem vanuit mijn hart en gevoel en tja dan doe ik wel eens iets wat niet zo handig is🤪. Daar leer ik van, ik krabbel weer op en doe het op een andere manier💪🏻

Mensen die heel gestructureerd werken die kijken en denken vast “wat doe jij toch allemaal”🧐🙄hahaha, ik snap het, echt waar!! Maar ik wil VOELEN, ik wil LEVEN op mijn manier, ik wil mijn eigen keuzes maken en ook op mijn snufferd gaan: tja dat hoort bij eerst doen en dan denken 🤪

 

Als ik zie waar ik vandaan kom en hoe mijn leven er nu uitziet, heb ik het best goed gedaan😇

 

Passie komt altijd op de eerste plaats en dan geld. Dat is mijn keuze💪🏻 Voor sommigen echt niet te begrijpen, i know. MAAR weet je wat het mooie is…. door te doen waar ik goed in ben en mijn passie te laten zien trek ik mensen aan die met mij willen werken, dus komt dat geld vanzelf💶👌🏻. Dit werkt dus voor mij en past bij de ondernemer die ik ben.

 

Hier krijg ik energie van en ja zelfs als ik een keer op mijn snufferd ga 🤣

 

En mijn creatieve brein bedenkt nu net: ik ga binnenkort een gratis 3 daagse challenge geven over “ik pas niet in een hokje”. Yes!! Lijkt me zo leuk! Gelijkgestemden die elkaar tips geven. Met elkaar verbinden “buiten de hokjes” haha i love it.

Ik ga dus komende dagen e.e.a. uitwerken (bedankt altijd-in-beweging-spontaan-creatief-brein🤩), om er een superleuke challenge van te maken.  Er komt in ieder geval een video van mij bij en hele leuke korte opdrachten. 3 dagen, kort en praktisch want creatieve mensen hebben altijd tijd te kort😂😂

Hou mijn Facebook pagina in de gaten voor meer informatie over de challenge!

 

Have fun outside the box 💪🏻😂😘❤️

Share This